kwaliteit

BEL ONS

OCU Engineering BV in staat om u keer op keer weer te voorzien van de beste metaalbewerking. Neemt u zeker een kijkje hier op de site om meer te weten te komen.

PLAAT OP MAAT

Ocu Engineering BV levert rvs direct vanuit onze eigen werkplaats, zonder tussenhandel, direct voor u op maat gemaakt. Dat betekent snelle levertijden van uw bestelde rvs platen. Wij kunnen RVS 304 en 316 platen aan u leveren in de dikte van 1 – 1,5 – 2 mm. Voor de vlees industrie adviseren wij het gebruik van RVS 304 en voor de vis industrie RVS 316. Heeft u specifieke vragen over welke soort RVS voor u het beste is dan helpen wij u graag.

Als uitgangspunt voor onze plaat op maat service gebruiken wij de volgende maten.

2000mm x 1000mm

2500mm x 1250mm

3000mm x 1500mm

Bij het op maat snijden van uw platen zullen wij deze maten als uitgangspunt nemen om zo min mogelijk plaat afval te realiseren. Hierdoor kunnen wij onze prijzen zo laag mogelijk houden.

Bij OCU Engineering BV kunt u naast de standaard op maat gemaakte platen ook maatwerk krijgen. Heeft u bv gaten voor uw stopcontact aansluitingen of hoeken in uw RVS plaat nodig? Dan kunnen wij dit eenvoudig voor u regelen. Stuur ons een email met de bijbehorende tekeningen en wij maken snel een op maat gemaakte offerte voor u. in**@oc************.nl

bestel rvs plaat op maat

INSTALLATIE SERVICE

Horeca project waarin wij op maat gemaakte afzuigkappen hebben geplaatst voor een klant. Kanaalwerk installatie en afstellen afzuigmotoren om de juiste capaciteit te benutten. Heeft u een monteur nodig voor installatievan jouw horeca of winkelpand ?

VRAAG OFFERTE AAN

INSTALLATIE SERVICE

Kleding winkel project waarin wij op maat gemaakte afzuigkappen hebben geplaats voor een klant. Kanaalwerk installatie en afstellen afzuigmotoren om de juiste capaciteit te benutten. Heeft u een monteur nodig voor installatievan jouw horeca of winkelpand ?

VRAAG OFFERTE AAN

INSTALLATIE SERVICE

Kledingen horeca winkel project waarin wij op maat gemaakte afzuigkappen hebben geplaatst voor een klant. Kanaalwerk installatie en afstellen afzuigmotoren om de juiste capaciteit te benutten. Heeft u een monteur nodig voor installatievan jouw horeca of winkelpand ?

VRAAG OFFERTE AAN

BEKIJK ONZE MOGELIJKHEDEN

WEBSHOP

In onze webshop vindt u tal van producten die wij aan u kunnen leveren.
Kanaal materialen, RVS meubilair, Horeca afzuigmotoren, Geurfilterkasten en filters, Regelaars, Aluminium boxen. Ga naar onze Webshop.

WEBSHOP

MAATWERK

Middels ons grote machine park met hoogwaardige apparatuur kunnen vrijwel alle mogelijke soort metaal oplossingen gerealiseerd worden. Dankzij deze maatwerk metaalbewerking kunnen wij u met elk project ondersteunen.

MAATWERK

EXPERTISE

Bij OCU Engineering BV hebben wij een hoogwaardig machine park om te voorzien in al uw projecten. Van 1 stuk tot massa productie, wij kunnen alles aan met ons machine park. OCU Engineering BV en onze expertise.

EXPERTISE

ONZE PARTNERS

CONTACT
OCU Engineering BV, Veerweg 7, 5145 NS, Waalwijk BTW nr. NL857968336B01 Bankrekening: NL45 INGB 0007 9387 57

+31(0) 416 533 683

KVK: 69687994 (klik voor download) Info@ocuengineering.nl Administratie@ocuengineering.nl
CONTACTFORMULIER

© 2024 OCU ENGINEERING B.V.