kwaliteit

BEL ONS

 OCU Engineering BV in staat om u keer op keer weer te voorzien van de beste metaalbewerking. Neemt u zeker een kijkje hier op de site om meer te weten te komen.

3D TEKENEN

Met 3D tekeningen zijn wij in staat om al uw wensen realiteit te laten worden als het aankomt op metaalbewerking.

Het visualiseren is namelijk van belang om een project in gang te zetten. Dankzij onze ontwerpers zullen wij met een 3D tekening een goed inzicht krijgen in de maatwerk metaalbewerking die er voor uw bedrijf nodig zal zijn. Door middel van diverse programma’s kunnen wij deze schetsen vervolgens gaan gebruiken om ons team aan de slag te zetten. Zij zullen de tekeningen omzetten naar de vereiste afmetingen en vormen. Het metaalbewerkings-proces begint dan ook echt bij deze stap!

BEL MET OCU

ASSEMBLAGE

Nadat wij de 3D tekening hebben gemaakt voor de metaalbewerking zal ons team beginnen met de assemblage.

Aan de hand hiervan zal er dus een geheel nieuwe compositie ontstaan. Door een dergelijk ontwerp wordt het een stuk makkelijker om te zien hoe het project gerealiseerd moet worden en hoe alles samen zal moeten vallen. Vooral bij grotere en complexere constructies voor metaalbewerking is dit een ontzettend belangrijke stap die genomen zal moeten worden. Visualiseren zal ervoor zorgen dat uw wensen sneller kunnen worden omgezet naar een vatbaar product.

BEL MET OCU

CNC LASERSNIJDEN

Lasersnijden is natuurlijk een van de belangrijkste onderdelen bij het maatwerk metaal. Binnen ons bedrijf hebben wij een hoogwaardige lasersnijder staan die elk mogelijke vorm uit kunnen snijden.

Onze lasersnij machine kan de volgende maten snijden: max 6000 x 2500 x 20 mm. Dankzij dit ruime bereik is het mogelijk om ook grotere constructies voor de metaalbewerking uit te snijden. Zo kunnen wij elke ontwerp voor uw metaalbewerkingsmaatwerk project realiseren. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via het onderstaande contact formulier

BEL MET OCU

CNC PONSEN

Het ponsen is ook wel het bewerking van een plaat metaal. Deze plaat zal omgevormd worden tot een matrijs. Deze matrijs kan ook wel gezien worden als een soort mal.

Onze machine in de hal heeft onder een grote laad en los unit, middels deze unit zijn wij in staat om een groot aantal platen om te zetten binnen een zo kort mogelijke tijd. Deze plaat kan maximaal bestaan uit een afmeting van 3000 x 1500 mm. Voor meer informatie over het toepassen kunt u altijd contact met ons opnemen om te bekijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

BEL MET OCU

CNC KANTEN

Voor bepaald maatwerk is het nodig om een metalen plaat te kanten. Dit zal gedaan worden door een kantbank.
Middels deze bank zal er een bepaalde vorm in de plaat worden aangebracht. Het hydraulische mes van deze machine zal het materiaal op de bank drukken, dit zorgt voor de inkeping. De kracht van de kantbank zorgt ervoor dat er niet handmatig een inkeping hoeft te worden gemaakt in de plaat die voor u gemaakt gaat worden. Hierdoor is het eindresultaat van een hogere kwaliteit en kan een constante kwaliteit gegarandeerd worden.

BEL MET OCU

KNIPPEN

Voor sommige projecten is het noodzakelijk om onderdelen van de metalen plaat in stukken te knippen. Bij OCU Engineering BV is dit geen enkel probleem, wij zijn in staat om alle mogelijke materialen te knippen, tot een max van 3000 mm.
Onder hoge druk zal het mes van de knipmachine uw plaat vormen tot een nieuwe afmeting. Dankzij onze hoge kwaliteit apparatuur in ons machine park zal u zekerheid hebben over het goed uitvoeren van dit proces. Is de plaat geknipt dan kan er verder worden gegaan naar de volgende stap in het maatwerk metaal proces

BEL MET OCU

Wanden bekleden met RVS

uw keuken compleet bekleden met RVS plaatwerk, dat is mogelijk. tevens komen wij vrijblijvend inmeten. en vakkundig monteren. voor meer vragen kunt u ons bellen of mailen.

BEL MET OCU

WALSEN

Het walsen van plaatwerk op maat of een plaat op maat is eigenlijk een omvormingstechniek. Deze techniek wordt vaak gebruikt om een vlakke plaat om te buigen tot een cilindervorm.
Dankzij dit walsen zal het mogelijk zijn om een nieuwe vorm te creëren zonder dat er sprake is van afbreuk van de stevigheid. Onze wals is in staat om diverse soorten materialen te walsen. Walsen is voornamelijk aan de orde voor toepassingen binnen silo’s, ketels of tanks, al kan iedere ander plaatwerk op maat of een plaat op maat uiteraard ook door onze wals gewalst worden.

BEL MET OCU
BEL MET OCU

INSTALLATIE SERVICE

Horeca project waarin wij op maat gemaakte afzuigkappen hebben geplaatst voor een klant. Kanaalwerk installatie en afstellen afzuigmotoren om de juiste capaciteit te benutten. Heeft u een monteur nodig voor installatievan jouw horeca of winkelpand ?

VRAAG OFFERTE AAN

INSTALLATIE SERVICE

Kleding winkel project waarin wij op maat gemaakte afzuigkappen hebben geplaats voor een klant. Kanaalwerk installatie en afstellen afzuigmotoren om de juiste capaciteit te benutten. Heeft u een monteur nodig voor installatievan jouw horeca of winkelpand ?

VRAAG OFFERTE AAN

INSTALLATIE SERVICE

Kledingen horeca winkel project waarin wij op maat gemaakte afzuigkappen hebben geplaatst voor een klant. Kanaalwerk installatie en afstellen afzuigmotoren om de juiste capaciteit te benutten. Heeft u een monteur nodig voor installatievan jouw horeca of winkelpand ?

VRAAG OFFERTE AAN

BEKIJK ONZE MOGELIJKHEDEN

WEBSHOP

In onze webshop vindt u tal van producten die wij aan u kunnen leveren.
Kanaal materialen, RVS meubilair, Horeca afzuigmotoren, Geurfilterkasten en filters, Regelaars, Aluminium boxen. Ga naar onze Webshop.

WEBSHOP

MAATWERK

Middels ons grote machine park met hoogwaardige apparatuur kunnen vrijwel alle mogelijke soort metaal oplossingen gerealiseerd worden. Dankzij deze maatwerk metaalbewerking kunnen wij u met elk project ondersteunen.

MAATWERK

EXPERTISE

Bij OCU Engineering BV hebben wij een hoogwaardig machine park om te voorzien in al uw projecten. Van 1 stuk tot massa productie, wij kunnen alles aan met ons machine park. OCU Engineering BV en onze expertise.

EXPERTISE

ONZE PARTNERS

CONTACT
OCU Engineering BV, Veerweg 7, 5145 NS, Waalwijk BTW nr. NL857968336B01 Bankrekening: NL45 INGB 0007 9387 57

+31(0) 416 533 683

KVK: 69687994 (klik voor download) Info@ocuengineering.nl Administratie@ocuengineering.nl
CONTACTFORMULIER

© 2024 OCU ENGINEERING B.V.