INSTALLATIE

OCU Engineering BV kan uw volledige project verzorgen. Van ontwikkeling, productie, assamblage tot installatie. Dit doen wij al meer dan 15 jaar voor klanten door heel Nederland.

R

Meer dan 15 jaar ervaring

R

Vakkundige installateurs

}

Snelle plaatsing

Hoogwaardige afwerking

Door heel Nederland

Installatie kanaalwerk

Eén van de dingen die wij voor u kunnen betekenen is het ontwikkelen en plaatsen van installaties. Dankzij het grote werkgebied zijn wij van OCU Engineering BV in staat om overal in Nederland uw installatie te verzorgen. Deze installaties zullen altijd worden verricht door vakmensen die uitermate veel kennis en ervaring hebben op het installeren van horeca en industriele projecten. Onze vakmensen zijn in te schakelen voor diverse soorten bedrijven en sectoren. Zo zijn wij onder andere actief binnen de horeca, voedingsindustrie, automotive, agrarische en electronica sector. 

Afspraak maken ?

De kans is aanwezig dat u bepaalde vragen heeft of dat u meer te weten wilt komen over de mogelijkheid tot het laten verrichten van bepaalde installaties. Voor vragen staan wij van OCU Engineering BV natuurlijk altijd voor u klaar. Hier op de pagina kunt u dan ook al onze contactgegevens vinden die men kan gebruiken om een installatie vraag te stellen. Dit is natuurlijk ook zo voor de mensen die een afspraak willen maken voor de installatie. Voor informatie over OCU Engineering BV en over de installatie diensten die wij kunnen verrichten klinkt u op onderstaande link.

Webshop

In onze webshop vindt u tal van producten die wij aan u kunnen leveren.

Kanaal materialen, RVS meubilair, Horeca afzuigmotoren, Geurfilterkasten en filters, Regelaars, Aluminium boxen

 

Maatwerk

Middels ons grote machine park met hoogwaardige apparatuur kunnen vrijwel alle mogelijke soort metaal oplossingen gerealiseerd worden. Dankzij deze maatwerk metaalbewerking kunnen wij u met elk project ondersteunen. 

 

Onze expertize

Bij OCU Engineering BV hebben wij een hoogwaardig machine park om te voorzien in al uw projecten. Van 1 stuk tot massa productie, wij kunnen alles aan met ons machine park. Wilt u meer over ons weten over OCU Engineering BV en onze expertize? Kijk dan eens op de expertize pagina.

CONTACTFORMULIER

Contact & Openingstijden

OCU Engineering BV, Veerweg 7, 5145 NS, Waalwijk

+31(0) 416 533 683

info@ocuengineering.nl

BTW nr. NL857968336B01

Bankrekening: NL45 INGB 0007 9387 57

maandag - vrijdag8:00 — 17:00
zaterdag8:00 — 16:00
zondagGesloten