Installatie kanaalwerk

Eén van de dingen die wij voor u kunnen betekenen is het ontwikkelen en plaatsen van installaties. Dankzij het grote werkgebied zijn wij van OCU Engineering BV in staat om overal in Nederland uw installatie te verzorgen. Deze installaties zullen altijd worden verricht door vakmensen die uitermate veel kennis en ervaring hebben op het installeren van horeca en industriële projecten. Onze vakmensen zijn in te schakelen voor diverse soorten bedrijven en sectoren. Zo zijn wij onder andere actief binnen de horeca, voedingsindustrie, automatie, agrarische en elektronica sector.

Het is al even kort naar voren gekomen, OCU Engineering BV is actief als metaalbewerkingsbedrijf in Waalwijk. Hier kun u dan ook ons grote bedrijfsterrein vinden, geheel inclusief ons eigen machinepark. Middels deze hoogwaardige machines zijn wij in staat om elk mogelijke staalconstructie voor u in elkaar te zetten of te bewerken. Wij zijn er voor alle mogelijke opdrachten en producten. Wij werken voordevolgende branches,Horeca groothandel, voedings-, elektronica-, automotive industrie, Meubel sector, etc.Mocht u iets in gedachten hebben dan kunt u ons altijd een opdracht meegeven, wij zorgen ervoor dat dit plan gerealiseerd zal worden. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor verschillende soorten producten uit ons eigen assortiment.

OCU Engineering BV is niet alleen actief in de regio rondom Waalwijk, wij zijn immers ook in staat om te leveren door heel Nederland. Los van deze bouwwerkzaamheden staan wij klaar voor diverse soorten installaties, ook deze kunnen door heel Nederland plaatsvinden. Een snelle levering en een top service bij het aanschaffen of installeren van bepaalde producten, dat is waar wij van OCU Engineering BV onderscheid mee maken. De metaal maatwerkproducten die wij leveren zullen altijd aansluiten bij wat u als klant zijnde in gedachten hebt. Mocht u ons een opdracht geven voor het realiseren van een bepaald plan dan zal u altijd een snelle prijscalculatie krijgen voor de werkzaamheden.

Afspraak maken ?

 Ons team van mensen met passie en 15 jaar ervaring zal vervolgens zo snel mogelijk aan de slag gaan. Er zijn talloze soorten sectoren die aan kunnen kloppen bij OCU Engineering BV. De metaalbewerking is voornamelijk aan de orde binnen de horeca, voedingsindustrie en de elektronica industrie. Hier is maatwerk immers vrijwel altijd een noodzaak. Maar ook buiten deze sectoren zijn wij elke keer weer in staat om u te voorzien van de beste kwaliteit producten. Zo zijn wij ook actief in de agrarische sector en de automative industrie. Ieder bedrijf wat op zoek is naar maatwerk weet dat OCU Engineering BV de juiste partij is om mee in zee te gaan.

De kans is aanwezig dat u bepaalde vragen heeft of dat u meer te weten wilt komen over de mogelijkheid tot het laten verrichten van bepaalde installaties. Voor vragen staan wij van OCU Engineering BV natuurlijk altijd voor u klaar. Hier op de pagina kunt u dan ook al onze contactgegevens vinden die men kan gebruiken om een installatie vraag te stellen. Dit is natuurlijk ook zo voor de mensen die een afspraak willen maken voor de installatie. Voor informatie over OCU Engineering BV en over de installatie diensten die wij kunnen verrichten klinkt u op onderstaande link.

INSTALLATIE SERVICE

Horeca project waarin wij op maat gemaakte afzuigkappen hebben geplaatst voor een klant. Kanaalwerk installatie en afstellen afzuigmotoren om de juiste capaciteit te benutten. Heeft u een monteur nodig voor installatievan jouw horeca of winkelpand ?

VRAAG OFFERTE AAN

INSTALLATIE SERVICE

Kleding winkel project waarin wij op maat gemaakte afzuigkappen hebben geplaats voor een klant. Kanaalwerk installatie en afstellen afzuigmotoren om de juiste capaciteit te benutten. Heeft u een monteur nodig voor installatievan jouw horeca of winkelpand ?

VRAAG OFFERTE AAN

INSTALLATIE SERVICE

Kledingen horeca winkel project waarin wij op maat gemaakte afzuigkappen hebben geplaatst voor een klant. Kanaalwerk installatie en afstellen afzuigmotoren om de juiste capaciteit te benutten. Heeft u een monteur nodig voor installatievan jouw horeca of winkelpand ?

VRAAG OFFERTE AAN

BEKIJK ONZE MOGELIJKHEDEN

WEBSHOP

In onze webshop vindt u tal van producten die wij aan u kunnen leveren.
Kanaal materialen, RVS meubilair, Horeca afzuigmotoren, Geurfilterkasten en filters, Regelaars, Aluminium boxen. Ga naar onze Webshop.

WEBSHOP

MAATWERK

Middels ons grote machine park met hoogwaardige apparatuur kunnen vrijwel alle mogelijke soort metaal oplossingen gerealiseerd worden. Dankzij deze maatwerk metaalbewerking kunnen wij u met elk project ondersteunen.

MAATWERK

EXPERTISE

Bij OCU Engineering BV hebben wij een hoogwaardig machine park om te voorzien in al uw projecten. Van 1 stuk tot massa productie, wij kunnen alles aan met ons machine park. OCU Engineering BV en onze expertise.

EXPERTISE

ONZE PARTNERS

CONTACT
OCU Engineering BV, Veerweg 7, 5145 NS, Waalwijk BTW nr. NL857968336B01 Bankrekening: NL45 INGB 0007 9387 57

+31(0) 416 533 683

KVK: 69687994 (klik voor download) Info@ocuengineering.nl Administratie@ocuengineering.nl
CONTACTFORMULIER

© 2024 OCU ENGINEERING B.V.