Hoogwaardig plaatwerk

U zult het vast wel gezien hebben hier op de site, wij van OCU Engineering BV zijn sterk voorstander van maatwerk metaal. Dankzij onze maatwerk metaalbewerking zijn wij in staat om elke mogelijke toepassing voor u te verzorgen. Middels ons grote machine park met hoogwaardige apparatuur kunnen vrijwel alle mogelijke projecten gerealiseerd worden. Dankzij deze maatwerk metaalbewerking zal uw bedrijf voorzien zijn van een aankoop waar men voor een lange tijd mee vooruit kan. Neem anders eens een kijkje bij onze expertise om te zien wat wij kunnen betekenen voor u als het aankomt op maatwerk metaal.

 

Eigen Productiehal

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u graag wat meer te weten zou willen komen over maatwerk metaalbewerking of over de diensten die wij van OCU Engineering BV voor u kunnen verrichten. Mocht dit inderdaad het geval zijn dan kunt u hier op de pagina al onze contactgegevens vinden. Dankzij onze contact formulier onder aan deze pagina zal u meteen in contact staan met de directie van OCU Engineering BV voor het maatwerk metaalbewerking. Ook kunt u tijdens kantoor uren gebruik maken van de life chat functie op deze website. OCU Engineering BV staat bekend om de hoogste kwaliteit voor een schappelijke prijs.

 

INSTALLATIE SERVICE

Horeca project waarin wij op maat gemaakte afzuigkappen hebben geplaatst voor een klant. Kanaalwerk installatie en afstellen afzuigmotoren om de juiste capaciteit te benutten. Heeft u een monteur nodig voor installatievan jouw horeca of winkelpand ?

VRAAG OFFERTE AAN

INSTALLATIE SERVICE

Kleding winkel project waarin wij op maat gemaakte afzuigkappen hebben geplaats voor een klant. Kanaalwerk installatie en afstellen afzuigmotoren om de juiste capaciteit te benutten. Heeft u een monteur nodig voor installatievan jouw horeca of winkelpand ?

VRAAG OFFERTE AAN

INSTALLATIE SERVICE

Kledingen horeca winkel project waarin wij op maat gemaakte afzuigkappen hebben geplaatst voor een klant. Kanaalwerk installatie en afstellen afzuigmotoren om de juiste capaciteit te benutten. Heeft u een monteur nodig voor installatievan jouw horeca of winkelpand ?

VRAAG OFFERTE AAN

BEKIJK ONZE MOGELIJKHEDEN

WEBSHOP

In onze webshop vindt u tal van producten die wij aan u kunnen leveren.
Kanaal materialen, RVS meubilair, Horeca afzuigmotoren, Geurfilterkasten en filters, Regelaars, Aluminium boxen. Ga naar onze Webshop.

WEBSHOP

MAATWERK

Middels ons grote machine park met hoogwaardige apparatuur kunnen vrijwel alle mogelijke soort metaal oplossingen gerealiseerd worden. Dankzij deze maatwerk metaalbewerking kunnen wij u met elk project ondersteunen.

MAATWERK

ONZE PARTNERS

CONTACT

OCU Engineering BV, Veerweg 7, 5145 NS, Waalwijk

BTW nr. NL857968336B01

Bankrekening: NL45 INGB 0007 9387 57

+31(0) 416 533 683

KVK: 69687994 (klik voor download)

Info@ocuengineering.nl

Administratie@ocuengineering.nl

CONTACTFORMULIER

Fout: Contact formulier niet gevonden.

© 2023 OCU ENGINEERING B.V.