OVER ONS

OCU Engineering BV is een gedreven en klantgericht metaalbedrijf. Wij leveren al meer dan 15 jaar hoogwaardige kwaliteit in alles wat wij voor onze klanten doen. 

N

Meer dan 15 jaar ervaring

Eigen machine park

Vakkundige medewerkers

Hoogwaardig plaatwerk

Specialist in maatwerk

Een professioneel metaalbewerkingsbedrijf

Als er een ding belangrijk is als het aankomt op metaalbewerking dan is dit natuurlijk kwaliteit. Wij van OCU Engineering BV begrijpen dit maar al te goed, als klant zijnde heeft u behoefte aan maatwerk en kwaliteit van de bovenste plank. Dit is dan ook precies waar wij u mee van dienst kunnen zijn. Ons metaalbewerkingsbedrijf uit Waalwijk is sinds jaar en dag bekend als één van de beste bedrijven in deze sector. Ons speerpunt is maatwerk zoals u het nog nooit bent tegengekomen. Mocht u meer te weten willen komen over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen doen dan raden wij aan om snel verder te lezen. We zullen u laten zien waar wij van OCU Engineering BV voor staan.

 

 

Het is al even kort naar voren gekomen, OCU Engineering BV is actief als metaalbewerkingsbedrijf in Waalwijk. Hier kun u dan ook ons grote bedrijfsterrein vinden, geheel inclusief ons eigen machinepark. Middels deze hoogwaardige machines zijn wij in staat om elk mogelijke staalconstructie voor u in elkaar te zetten of te bewerken. Wij zijn er voor alle mogelijke opdrachten en producten. Wij werken voor  de  volgende branches,  Horeca groothandel, voedings-, elektronica-, automotive industrie, Meubel sector, etc.  Mocht u iets in gedachten hebben dan kunt u ons altijd een opdracht meegeven, wij zorgen ervoor dat dit plan gerealiseerd zal worden. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor verschillende soorten producten uit ons eigen assortiment.

Metaalverwerkingsbedrijf

OCU Engineering BV is niet alleen actief in de regio rondom Waalwijk, wij zijn immers ook in staat om te leveren door heel Nederland. Los van deze bouwwerkzaamheden staan wij klaar voor diverse soorten installaties, ook deze kunnen door heel Nederland plaatsvinden. Een snelle levering en een topservice bij het aanschaffen of installeren van bepaalde producten, dat is waar wij van OCU Engineering BV onderscheid mee maken.

De metaal maatwerkproducten die wij leveren zullen altijd aansluiten bij wat u als klant zijnde in gedachten hebt. Mocht u ons een opdracht geven voor het realiseren van een bepaald plan dan zal u altijd een snelle prijscalculatie krijgen voor de werkzaamheden. Ons team van mensen met passie en 15 jaar ervaring zal vervolgens zo snel mogelijk aan de slag gaan.

Er zijn talloze soorten sectoren die aan kunnen kloppen bij OCU Engineering BV. De metaalbewerking is voornamelijk aan de orde binnen de horeca, voedingsindustrie en de elektronica industrie. Hier is maatwerk immers vrijwel altijd een noodzaak. Maar ook buiten deze sectoren zijn wij elke keer weer in staat om u te voorzien van de beste kwaliteit producten. Zo zijn wij ook actief in de agrarische sector en de automative industrie. Ieder bedrijf wat op zoek is naar maatwerk weet dat OCU Engineering BV de juiste partij is om mee in zee te gaan.

Een uitstekende investering

Dankzij het hoge kwaliteit maatwerk kunnen wij elk bedrijf voorzien van de best mogelijke metaalbewerking. Daar komt ook nog eens bij dat het maatwerk van OCU Engineering BV bekend staat om de relatief lage prijzen. Een hoge mate van kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen. Dit is waar OCU Enginering BV elke keer weer zich op weet te onderscheiden ten opzichte van de andere metaalbedrijven.

Neem vandaag nog contact op met ons om zelf in te zien wat OCU Engineering BV voor u zou kunnen betekenen. U kunt bij OCU Engineering BV altijd gelijk in contact met de directie, hierdoor weet u zeker dat er te allen tijde naar u geluisterd zal worden. Dit kan ook nog eens 7 dagen per week. Met betrouwbare en vooral kwalitatief hoge metaalbewerking maatwerk is OCU Engineering BV in staat om u keer op keer weer te voorzien van de beste metaalbewerking. Neemt u zeker een kijkje hier op de site om meer te weten te komen over OCU Engineering BV.

Webshop

In onze webshop vindt u tal van producten die wij aan u kunnen leveren.

Kanaal materialen, RVS meubilair, Horeca afzuigmotoren, Geurfilterkasten en filters, Regelaars, Aluminium boxen

 

Maatwerk

Middels ons grote machine park met hoogwaardige apparatuur kunnen vrijwel alle mogelijke soort metaal oplossingen gerealiseerd worden. Dankzij deze maatwerk metaalbewerking kunnen wij u met elk project ondersteunen. 

 

Onze expertize

Bij OCU Engineering BV hebben wij een hoogwaardig machine park om te voorzien in al uw projecten. Van 1 stuk tot massa productie, wij kunnen alles aan met ons machine park. Wilt u meer over ons weten over OCU Engineering BV en onze expertize? Kijk dan eens op de expertize pagina.

CONTACTFORMULIER

Contact & Openingstijden

OCU Engineering BV, Veerweg 7, 5145 NS, Waalwijk

+31(0) 416 533 683

info@ocuengineering.nl

BTW nr. NL857968336B01

Bankrekening: NL45 INGB 0007 9387 57

maandag - vrijdag8:00 — 17:00
zaterdag8:00 — 16:00
zondagGesloten